Lid worden? Klik Hier! 

 

 Neem direct contact op!

Nooit meer zorgen om computerproblemen!

Voor slechts €119,95 per jaar staat PC Nederland dag en nacht voor u klaar. Vanaf het moment dat uw servicepas bij u op de deurmat valt, hoeft u nooit meer zelf te worstelen met uw computerproblemen.

Voor €119,95 per jaar bent u bij PC Nederland verzekerd van:

Het oplossen van veel voorkomende problemen binnen 24 uur.
Een helpdesk die 24/7 bereikbaar is.
Geen bijkomende kosten zoals onderzoekskosten en toeslagen op feestdagen.
Hulp op afstand, maar als het nodig is ook bij u thuis.
Een vriendelijke medewerker met verstand van zaken.
Hulp in heel Nederland.
Een vaste prijs, elk jaar weer.

U kunt makkelijk en snel klant worden van PC Nederland door ons te bellen op 085 044 1899 of door ons te mailen. Wij nemen dan contact met u op. Als u dan vervolgens heeft betaald ontvangt u binnen 30 dagen uw eigen servicepas. Vanaf dat moment bent u verzekerd van de hulp van PC Nederland.

Waarom PC Nederland?

Lid zijn van PC Nederland kan u flink wat geld schelen. Problemen die in eerste instantie klein lijken, kunnen uitgroeien tot grote bedreigingen voor uw computer.  De reparatiekosten van uw computer zijn dan hoog en staan niet in verhouding tot de €119,95 per jaar die u bij PC Nederland betaalt. Voorkomen is dus absoluut beter dan genezen!

Spoedservice

Het kan zijn dat u geen lid bent, maar dat 30 dagen te lang duurt voor u. Geen zorgen! We hebben speciaal voor u een spoedservice, waarmee u direct toegang heeft tot onze hulp.

 Klik hier voor onze spoedservice.