Lid worden? Klik Hier! 

 

 Neem direct contact op!

Computerhulp op afstand

Tegenwoordig is er online veel mogelijk, PC-Nederland benut die mogelijkheden volledig. Zo kunnen wij de meeste problemen gewoon op afstand voor u oplossen. Daardoor kunt u snel weer verder waar u mee bezig was. Dat scheelt frustratie en tijd!

Hoe het werkt

U belt 085-044 18 99 en krijgt direct één van onze ICT-professionals aan de lijn. Aan de hand van uw probleem besluit onze medewerker of het mogelijk is dit probleem op afstand op te lossen. Vaak is dit het geval. Als u ons toestemming geeft om in te loggen, dan gaat onze medewerker aan de slag om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Hij neemt dus eigenlijk gewoon uw computer over. U kunt gewoon meekijken met hetgeen wij doen en onze medewerker blijft aan de telefoon als hij u helpt. Zo weet u zeker dat wij 100% betrouwbaar werken!

Download hulp op afstand

Voor hulp op afstand moet u eerst het programma downloaden. Anders zijn wij niet in staat om uw computer over te nemen. Zelfs als u dit gedownload heeft kunnen wij alleen met uw toestemming op uw computer.

Het downloaden er installeren werkt als volgt:

Stap 1:

Download hier het hulp op afstand pakket. (Alleen downloaden als u klant bent bij PC Nederland en wij u de opdracht hebben gegeven dit pakket te downloaden)

Stap 2:

Klik op uitvoeren/installeren.

Stap 3:

Als u na het installeren het programma opent, dan maakt het programma automatisch een unieke ID en wachtwoord aan. Geef beiden door aan PC Nederland.

Stap 4:

Vanaf nu kan PC Nederland u op afstand helpen bij uw problemen!

Mocht u problemen ondervinden met het downloaden van onze hulp op afstand dan kunt u natuurlijk altijd bellen met ons. Wij begeleiden u telefonisch door het downloaden.